Iets over ons zelf:

 

Wij zijn Gerard en Magda Wassing en wonen in Drenthe. Wij hebben verschillende hobby's waarvan wij de cattery wel onze grootste mogen noemen. In 1974 zijn wij begonnen met onze cattery. Helaas na een aantal nestjes gefokt te hebben moesten wij noodgedwongen in 1980 voor het welzijn van onze kinderen stoppen met onze cattery. Afscheid nemen van onze kittens deed hun teveel pijn. Na dat onze kinderen op eigen benen gingen staan sloeg de Abessijnen gekte in 1998 weer in alle hevigheid toe. Wij hebben de draad weer opgepakt en onze cattery in volle overgave opnieuw opgezet.

Wij zijn weer begonnen met twee wildkleur poezen maar wilde ons ook gaan verdiepen in andere kleuren en zijn op zoek gegaan naar een geschikte blauwe kater die wij gevonden hebben in Noorwegen." Thamos Lohengerin" die wij liefdevol "Eric de Noorman" noemen. In 2002 zijn wij ons ook gaan verdiepen in zwart zilver.

Al het mogelijke doen wij om onze lijnen gezond te maken en ook zo te houden, het is ook daarom dat wij alle mogelijke denkbare testen uitvoeren bij onze Abessijnen alvorens wij gaan denken aan een nestje. De volgende testen worden bij ons standaard doorgevoerd, FeLV , FIV, PRA, PL en Pkdef. Ook laten wij een bloedgroep bepaling doen om ook op dit gebied alles uit te kunnen sluiten.

Onze buitenverblijven.

Een inpandig speelverblijf.

 

Onze bijen hobby.

Een hele andere hobby van Gerard en waar hij zich ook met volle overgave in verdiept is Imker zijn. Momenteel heeft hij zeven bijenvolken en deze extra hobby van hem begint al grootse vormen aan te nemen. Honing maken met zijn specialiteit op het gebied van koolzaadhoning, een heel karwei maar schept voldoening als het resultaat er elke keer weer mag zijn.

Heeft u belangstelling of wilt u onze cattery bezoeken op afspraak?

Gerard en Magda Wassing
Noorderdiep 3
7876 CA Valthermond
Tel: +31 - (0)599 - 662410

Ons huisvestingsvignet.